DIENSTEN

Ben je op zoek naar een natural glam makeup look of toch meer een full Glam make-up? Of bent u als bedrijf op zoek naar een MUAH die de modellen opmaakt binnen de moodboard dan ben je bij Aurelia op het juiste adres.

Bruids make-up & bruidskapsel

Yes! Jouw grote dag is aangebroken en jij wilt er natuurlijk op je best eruit zien. Op deze grote en bijzondere dag ben ik jou graag van dienst. Ik sta altijd klaar voor mijn klanten en alles is bespreekbaar. Daarom neem ik ook 3 uur de tijd tijdens de proefsessie zodat we ook echt de look kunnen realiseren die jij voor ogen hebt op jouw grote dag.
Bruidsarrangement 349 euro inclusief:
- kennismaking (telefonisch)
- intakegesprek & proefmake-up en proefkapsel
- epileren wenkbrauwen
- bruidsmake-up op locatie inclusief wimpers
- hairstyling bruidskapsel op locatie
- inclusief haarvulling
- inclusief busje hairspray en matterende poeder
- reistijd & reiskosten naar de locatie
Reserveer tijdig je proefsessie zodat we erna de trouwdatum kunnen vastleggen. Je bent van harte welkom bij mij maar ik kom net zo graag naar jou toe.
Contact

Gasten / Birthdayglam / Modellen

Reserveer tijdig jouw datum om er ook feestelijk uit te zien op een bruiloft of op je verjaardag.

Heb je als model een fotoshoot ingepland staan en verwacht de opdrachtgever een bepaalde make-up look en/of hairstyling van je? Neem dan contact op met mij zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken voor de gewenste look.

Reserveer tijdig je proefsessie zodat we erna de trouwdatum kunnen vastleggen. Je bent van harte welkom bij mij maar ik kom net zo graag naar jou toe.
Contact

Fotoshoot/ Videoclips

Ben je als bedrijf op zoek naar een make-up artist op locatie voor een shoot zodat de modellen worden opgemaakt dat past binnen jouw moodboard/thema. Dan help ik jullie graag verder zodat de modellen worden opgemaakt om jullie product of dienst als mooist neer te zetten. Want niks is zo belangrijk als een model dat zich zelfverzekerd en op haar gemak voelt bij een look waar haar natuurlijke schoonheid het mooist naar voren komt.
Ook voor modellen die een shoot hebben en graag hiervoor willen worden opgemaakt kunnen contact met mij opnemen.
Contact

Aurelia Workshops

Workshop dag- of avond make-up

Altijd al de technieken willen leren hoe je foundation zo glowy of zo mat mogelijk krijgt? Of hoe je snel kan leren om je oogschaduw zo mooi geblend te krijgen dat je een liftende ooglook creƫert. Of altijd al willen contouren & highlighten zoals Kim Kardashian? Dat kan ik jou leren tijdens 1 van de genoemde workshop. Tijdens de cursus dag make-up focussen we ons op natuurlijke tinten en een wat subtielere aanbreng van producten. Terwijl we voor de avond make-up look kiezen voor iets donkerdere kleuren om het gezicht net wat meer diepte en definitie te geven door net dat extra aandacht voor contouren en highlighten. Na deze cursus leer je alle tips & tricks voor een perfecte make-up look voor alledaags of voor een avondje uit.

Workshop 1 op 1 make-up cursus

Wil jij al langere tijd ook een make-up artist worden en wil je nu gaan leren hoe je een ander moet gaan opmaken wees dan welkom voor een cursus make-up 1 op 1. Tijdens de 4 uur durende cursus komen de volgende onderdelen aanbod: huidanalyse, basis huidverzorging, foundation, oogschaduw blenden, contouren & highlighten, cat-eye, cutcrease en welke oog make-up look beste bij welke oogvormen past zodat we de ogen op haar mooist kunnen accentueren.

Je dient zelf zorg te dragen voor een model. Ik zal jou dan alle tips & tricks leren. Cursus wordt afgesloten met een certificaat en een leuke goodiebag.

Workshop Teenager/tiener make-up

Als ik terugkijk naar de tijden hoe ik als tiener mijn make-up verzorgde dan schrik ik mij toch een hoedje. Tiener zijn is al een hele spannende periode waarin je jezelf leert kennen. Daarbij komt natuurlijk ook nog bij dat je het nu belangrijk gaat vinden om hoe je eruit ziet. Veel pubers zijn dan ook nu bezig met het experimenteren met make-up. Met name hoe ze hun puber-acne het beste kunnen camoufleren. Maar waar begin je? Welke make-up look is passend voor pubers die naar school gaan? Welke look is passend in het weekend? Hoe breng ik de make-up op de juiste manier aan? Tijdens deze wokshop leer ik jou hoe je je make-up dient aan te brengen en welke look het beste bij je past.

Workshop 50+ make-up

Het internet staat vol van tips hoe een rijpere huid nou op te maken. De tips vliegen je om de oren heen. Wees welkom bij mij en ik leer jou de beginselen hoe je een oudere huid het beste kan opmaken voor een jonger uitziende uiterlijk.

Contact