Wij zijn verheugd u te verwelkomen bij Aurelia Beauty Haar Salon. Om onze dienstverlening soepel en effectief te laten verlopen, hebben we enkele algemene voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze klanten. Lees ze zorgvuldig door voordat u een afspraak maakt en neem bij vragen gerust contact met ons op via telefoonnummer 0614200700.

Aanbetaling vereist:
Bij het maken van een afspraak is een aanbetaling van 50% van de totale behandelingskosten vereist. Pas nadat de aanbetaling en het betalingsbewijs zijn ontvangen, wordt de afspraak definitief bevestigd.

Afspraakwijzigingen en annuleringen:
U heeft de mogelijkheid om uw afspraak te wijzigen of te annuleren, maar dit dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren. Bij een annulering of wijziging binnen 24 uur voor de afspraak behouden wij ons het recht voor om 100% van de behandelingskosten in rekening te brengen, ongeacht de reden voor de wijziging. Indien u meer dan 15 minuten te laat bent, wordt de afspraak geannuleerd en worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht. Bij een vertraging van meer dan 10 minuten zijn wij genoodzaakt de behandeling in te korten.

Niet verschijnen zonder reden:
Indien u niet op uw afspraak verschijnt zonder enige kennisgeving of reden, behouden wij ons het recht voor om u te blokkeren voor toekomstige afspraken en bent u niet langer welkom bij Aurelia Beauty Haar Salon. Wij nemen deze maatregel om frequent niet-nagekomen afspraken te voorkomen en om onze dienstverlening voor al onze klanten soepel te laten verlopen.

Terugbetaling van aanbetaling:
Indien u uw afspraak minstens 24 uur van tevoren annuleert, zullen wij de aanbetaling terugstorten. Gelieve een kopie van de betalingsbevestiging en de afspraakbevestiging te e-mailen naar info@aureliabeauty.nl voor verwerking.

Hygiëne en gezondheid:
Voor de veiligheid en hygiëne van onze klanten en ons personeel behouden wij ons het recht voor om een geplande afspraak te annuleren indien er een bepaalde hoofdhuidbacterie of luizen worden geconstateerd bij de klant. In dit geval zullen wij proberen een alternatieve afspraak te regelen zodra de kwestie is opgelost.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking bij het naleven van deze voorwaarden. Aurelia Beauty Haar Salon streeft ernaar om u de best mogelijke service te bieden en deze voorwaarden helpen ons om dit te bereiken. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze salon.