Behandelingen

De behandelingen bij Aurelia Beauty zijn gericht op haargroei, een gezonde hoofdhuid & het verzorgen en behouden van mooi vol & lang haar.

Haargroeibehandelingen

De haargroei behandelingen zijn gericht op het stimuleren van nieuw haargroei door het aanbrengen van de haargroei olie op de hoofdhuid door middel van micro-needling. Tijdens de behandeling wordt het haar ook goed verzorgt. Als je kiest voor de all-in treatment wordt de behandeling uitgebreid met de Laserhelm. De laserhelm icm de haargroei needling treatment zorgt voor dikker & gezonder haar dat niet meer uitvalt. Ook zorgt de laserhelm voor het stimuleren van nieuw haargroei en een betere bloedcirculatie. De lichtenergie die vrijkomt zorgt ervoor dat de laser de beschadigde cellen herstelt, de bloedtoevoer verhoogt wat de celstofwisseling stimuleert, met als doel de aanwezige haarzakje te stimuleren.

Maak een afspraak

Hairrepair & lenght retention treatment

De haarherstellende behandelingen zijn gericht op langer haar dat niet meer afbreekt. Deze behandeling herstelt de structuur van beschadigd haar zodat het haar weer mooi & gezond eruit ziet. Deze behandeling zorgt er ook voor dat krullend haar beter krult, gezonder & langer groeit.

Vaak hebben dames last van haar dat afbreekt doordat het haar of chemisch is behandeld of doordat het haar te vaak is blootgesteld aan hitte. Het haar groeit wel maar het haar breekt simpelweg gewoon af.

Doel:
voorkomen dat het haar afbreekt & uitvalt. Zorgt op den duur voor gezonder, voller & sterker haar.

Geschikt voor: krullend haar. Stijl haar, beschadigd & chemisch haar en haar dat een oppepper kan gebruiken.

Behandeling blijft 6-8 weken goed in het haar.

Maak een afspraak

Detox scalp & detox hair treatment

Een gezonde hoofdhuid zorgt voor haargroei en een gezonde haardos. Om dit te stimuleren is de scalp detox de beste keuze. De scalp detox richt zich volledig op een evenwichtige gezonde hoofdhuid waardoor schilfers en overmatige vette hoofdhuid vermindert en de haargroei wordt gestimuleerd.

Als je kiest voor de kleien detox dan is hiervan klinisch bewezen dat het overmatige haaruitval binnen 4 weken stopt en dat het haar binnen 4 maanden helpt om terug te groeien.

Maak een afspraak

Hoofdhuidaandoeningen

Heb jij last van haaruitval, jeukende of geïrriteerde hoofdhuid dan kan je het beste kiezen voor een behandeling dat specifiek afgestemd is op jouw hoofdhuid probleem om jouw huidprobleem te verlichten en te verbeteren.

Huidprobleem: psoriasis, atopisch eczeem, seborrisch eczeem/hoofdroos, droge huid, vette huid, gevoelige huid.

Skinscrubber mag niet worden gebruikt bij:

  • Kanker en voorwaarden na een chirurgische verwijdering
  • Zwangerschap
  • Hartfalen
  • Koorts
  • Sinusitis
  • De aanwezigheid van een pacemaker, ventiel.
Maak een afspraak

Bridal Make-up

Yes! Jouw grote dag is aangebroken en jij wilt er natuurlijk op je best eruit zien. Op deze grote en bijzondere dag ben ik jou graag van dienst. Ik sta altijd klaar voor mijn klanten en alles is bespreekbaar. Daarom neem ik ook 3 uur de tijd tijdens de proefsessie zodat we ook echt de look kunnen realiseren die jij voor ogen hebt op jouw grote dag.

Maak een afspraak

Gasten Make-up

Reserveer tijdig jouw datum om er ook feestelijk uit te zien op een bruiloft of op je verjaardag.

Maak een afspraak