Behandelingen

De behandelingen bij Aurelia Beauty zijn gericht op haargroei, een gezonde hoofdhuid & het verzorgen en behouden van mooi vol & lang haar. Het is onze doel om jouw natuurlijke haardos weer terug te krijgen.

Haargroeibehandelingen

De haargroei behandelingen zijn gericht op het stimuleren van nieuw haargroei door het aanbrengen van de haargroei olie op de hoofdhuid door middel van micro-needling. Tijdens de behandeling wordt het haar ook goed verzorgt. Als je kiest voor de all-in treatment wordt de behandeling uitgebreid met de Laserhelm. De laserhelm icm de haargroei micro-needling treatment zorgt voor dikker & gezonder haar dat niet meer uitvalt. Ook zorgt de laserhelm voor het stimuleren van nieuw haargroei en een betere bloedcirculatie. De lichtenergie die vrijkomt zorgt ervoor dat de laser de beschadigde cellen herstelt, de bloedtoevoer verhoogt wat de celstofwisseling stimuleert, met als doel de aanwezige haarzakje te stimuleren.

Mesotherapy & Carboxytherapy

Mesotherapy voor het behandelen en stimuleren van nieuw haargroei. De behandeling verjongt de haarfollikel zodat deze weer beter gaat werken. De exclusieve samenstelling bevat nieuwe generatie peptiden die door middel van cel engineering ingrijpen op de regulatie van de haargroei. Deze combinatie van peptiden hebben een synergetisch effect en regenereren en versterken de extracellulaire matrix en verhogen de microcirculatie waardoor voeding en zuurstof toevoer verbeterd wordt naar het haarfollikel, de verlengt de anagene fase en voorkomt haaruitval. De formule is aangevuld met vitaminen, mineralen, aminozuren en hyaluronzuur voor de algemene verbetering van de hoofdhuid, hierdoor krijgt men weer volumineuzer en gezonder haar.

Door het injecteren van CO2 onder de huid worden de bloedvaten in het behandelde gebied verwijd en de bloedtoevoer verhoogd. Een goede bloedcirculatie is essentieel voor de toevoer van voedingstoffen en zuurstof naar de haarfollikels, wat de haargroei kan stimuleren.

CO2-therapy kan de zuurstofafgifte aan weefsels verbeteren. Verbeterde oxygenatie kan helpen bij het herstellen van beschadigde haarfollikels en het bevorderen van gezonde haargroei.

Van carboxytherapy is ook bekend dat het ontstekingsremmende effecten heeft. Ontsteking speelt een rol bij sommige vormen van alopecia, zoals alopecia areata, dus het verminderen van ontsteking kan mogelijk helpen bij het beheersen van het haarverlies.

Carboxytherapy is een van de bewezen strategie om haarverlies te stoppen en haargroei te bevorderen. Door werkzame stoffen te injecteren in de hoofdhuid worden direct werkzame stoffen op de plek gebracht waar de haarwortel zich bevindt.

Wil je een pakket afnemen van 6 behandelingen vraag dan op locatie een offerte aan voor extra korting op het afnemen van het pakket.

MAAK EEN AFSPRAAK

Haarherstellende behandelingen

De haarherstellende behandelingen zijn gericht op het herstructureren van het haar. De behandeling herstelt de structuur van beschadigd haar zodat het haar weer mooi & gezond eruit ziet. Deze behandeling zorgt er ook voor dat krullend haar beter krult, gezonder & langer groeit.

Vaak hebben dames last van haar dat afbreekt doordat het haar of chemisch is behandeld of doordat het haar te vaak is blootgesteld aan hitte. Het haar groeit wel maar het haar breekt simpelweg gewoon af.

De behandeling kan ook worden uitgevoerd met infrarood. Dit is een innovatief echografie- en infrarood voor de haarregeneratiebehandeling. Het sluit de schubben, verdikt de haarschubben en herstelt haarweefsels. Het voorkomt gespleten haarpunten, houdt het haar elastischer en behoudt langer de kleur.

Doel: voorkomen dat het haar afbreekt & uitvalt. Zorgt op den duur voor gezonder, voller & sterker haar.

Geschikt voor: krullend haar, stijl haar, beschadigd & chemisch haar en haar dat een oppepper kan gebruiken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Detox scalp & detox hair treatment

Een gezonde hoofdhuid zorgt voor haargroei en een gezonde haardos. Om dit te stimuleren is de scalp detox de beste keuze. De scalp detox richt zich volledig op een evenwichtige gezonde hoofdhuid waardoor schilfers en overmatige vette hoofdhuid vermindert en de haargroei wordt gestimuleerd.

Als je kiest voor de kleien detox dan is hiervan klinisch bewezen dat het overmatige haaruitval binnen 4 weken stopt en dat het haar binnen 4 maanden helpt om terug te groeien.

MAAK EEN AFSPRAAK

Plantaardig verven

Een plantenkleuring is een natuurlijke haarkleuring zonder schadelijke chemicaliën zoals p-Phenylenediamine (PPD), ammoniak, parabenen, resorcinol, peroxide, etc. De kleuring bestaat geheel uit verschillende planten en kruiden en is verrijkt met natuurlijke medicinale ingrediënten. Het verschil met chemisch verven is dat je telkens het haar beschadigd terwijl als je verft op basis van planten jouw haar juist iedere keer weer voedt & beschermt. Wat mooi is aan verven op basis van planten is dat het jouw haar echt dikker & gezonder maakt.

De natuurlijke kleurpigmenten en het structuur van het haar worden niet aangetast bij plantaardig verven, maar er wordt bij elke behandeling een laagje om je haar gelegd. Deze beschermlaag wordt dikker en je haar wordt sterker en glanzender. De combinatie van je eigen haarkleur met het gebruik van een plantenkleuring zorgt voor levendige, natuurlijke kleurnuances.

Voor wie is deze behandeling geschikt:

Voor iedereen. Let op je kan met plantaardig verven 2 tinten lichter of donkerder gaan. Wij behandelen niet geblondeerd haar met henna, u dient eerst uw haar te verven in uw natuurlijke haarkleur en dan kunnen wij telkens uw uitgroei bijwerken.

Een plantenkleuring kan zélfs tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding veilig worden gebruikt.

MAAK EEN AFSPRAAK

Japanese head & hair spa intensieve scalpfacial

In de salon hebben wij een prive kamer speciaal ingericht voor de Japanese head & hairspa. Om ultiem te genieten van deze ontspannende behandeling wordt u liggend behandeld op een plat shampoobed uit Japan.

Met deze hoogwaardige behandeling op basis van natuurlijke producten streven wij ernaar om uw hoofdhuidproblemen te verhelpen en de algehele hoofdhuidconditie te verbeteren. Om die redenen hebben wij gekozen om de behandeling uit te voeren met de producten van Oway Organics.

Behandeling: de haartherapeut start met het analyseren van jouw hoofdhuidtype d.m.v een trichoscoop zodat jij een behandeling krijgt op basis van jouw hoofdhuidtype. Hierbij wordt ook gekeken naar de conditie van de hoofdhuid en de haarwortels. Vervolgens wordt de scalpfacial gestart met een scalpmassage met geurige etherische olie om de energiepunten op de hoofdhuid te stimuleren. Ook kan er worden gekozen om de massage uit te voeren met de Aurelia Hairgrowth Olie. Hierna word je haar uitgespoeld met een specifiek shampoo afgestemd op jouw hoofdhuidconditie. Gaat het om haaruitval en haargroei zal de gehele behandeling alleen met haargroeistimulerende producten worden uitgevoerd. Gaat het om een diepe reiniging dan zal de behandeling met detox producten worden uitgevoerd. Bij een vettige hoofdhuid is de scalpfacial erop gericht om de talgproductie in balans te krijgen. Terwijl bij de droge hoofdhuid de scalpfacial gericht is op moisture. Bij specifiek hoofdhuidproblemen kiezen we het liefst voor kleien om de hoofdhuidconditie gericht te verbeteren. Dit wordt voor de behandeling besproken.

Tijdens de scalpfacial maken wij gebruik van de Spa-Mist zodat producten beter worden opgenomen terwijl jij ontspannend ligt te genieten.

Na het reinigen van jouw hoofdhuid met een natuurlijke scrub wordt het masker aangebracht en krijg je een stoomkap op. Dit zorgt ervoor dat de voedingstoffen van het masker beter door het haar worden geabsorbeerd.

De volgende stap is een ontspannende massage om de bloedcirculatie in de hoofdhuid te verbeteren om haargroei te stimuleren en de gezondheid van de haren te verbeteren. Hierbij worden ook de schouders, oren en nek gemasseerd.

Vervolgens zal er aan de hand van uw hoofdhuidconditie de scalp verbeteraar worden aangebracht. En wordt er een scalpfacial uitgevoerd bij bepaalde hoofdhuidproblemen om die hoofdhuid weer in balans te brengen.

De behandeling wordt vervolgens afgesloten met een Phytomist op basis van proteine om eventuele schade in de haren te herstellen.

De behandeling is gericht voor de volgende hoofdhuidtypen:

· Vettige hoofdhuid met roos of vettige roos om de talgproductie in balans te krijgen

· Droge hoofdhuid dat echt moisture nodig heeft

· Gevoelige hoofdhuid met haarpijn of eczeem of psoriasis

· Hoofdhuid met haargroei problemen of veel haarverlies. Gezond haar groeit alleen uit een gezonde hoofdhuid.

· Hoofdhuid dat echt behoefte heeft aan een detox

· Normale hoofdhuid dat haar hoofdhuid extra wil voeden heerlijk wil ontspannen

MAAK EEN AFSPRAAK

Ayurvedische kruidenbehandeling

Een mix van ayurvedische kruiden om de haargroei te stimuleren, het haar te verdikken en om hoofdhuidproblemen te verlichten en zelfs te verhelpen. Indiaanse vrouwen hebben prachtig lang en vol haar, velen hebben dat te danken aan hun genen maar velen zweren ook bij het gebruik van de Ayurvedische kruiden. Wat blijkt hebben ze toch gelijk. Na 2/3 behandelingen is al gelijk merkbaar dat het haar voller & dikker aanvoelt. Ook kan worden gekozen voor een behandeling alleen op basis van

neutrale henna of een mix van de kruiden in een masker. Op locatie kunnen de mogelijkheden worden besproken.

MAAK EEN AFSPRAAK