Toepassing Aurelia Beauty Dermaroller

Hoe ik de roller gebruik
Allereerst reinig ik mijn huid met de facewash van Skinceuticals Blemish & Age solution (ik heb een vette huid en krijg zo nu en dan last van onzuiverheden). Ik masseer de facewash en vervolgens gebruik ik de reinigingsborstel van Philips.

Hierna ga ik mijn gezicht stomen met de gezichtsauna van Beuer. Door te stomen bereid ik mijn huid voor op de verdere behandeling met verzorgingsproducten. De stoom zorgt namelijk voor een betere bloeddoorstroming waardoor de huidporiën worden geopend. Hierdoor kan de huid beter worden gereinigd en verder worden behandeld.

Vervolgens reinig ik mijn gezicht, breng ik een serum op en dan ga beginnen met rollen. Ik pak de roller altijd heel lichtjes aan het eind zodat ik er niet teveel druk op zet en rustig rol. Je wilt namelijk niet je huid beschadigen maar behandelen met mooi resultaat. Wanneer ik last heb van littekentjes gebruik ik de serum van Institut, wil ik een wat fijner huidstructuur gebruik ik de serums van Skinceuticals.

Na het rollen smeer ik nogmaals de serum.

Resultaat
Na de behandeling voel je gelijk je huid lichtjes tintelen. De dagen erna voelt mijn huid gelijk strakker en merk ik een liftend effect. Mijn poriën zien er schoner uit waardoor mijn huid er gelijk ook gladder en mooier uitziet. Zelfs mijn huidtint is stralender en gezonder, merk gelijk dat ik een betere doorbloeding heb. Ik gebruik de roller nu ookal weer 8 maanden en het is gewoon onderdeel geworden van mijn beauty routine.

Ik adviseer wel een goede serum te gebruiken omdat door het roller producten tot wel 200x beter worden opgenomen door je huid. Dus wees kritisch met de keuze van jouw serum.

Ik herhaal dit proces elke 3/4 dagen per week zodat mijn huid er mooi uit blijft zien.

PS: vergeet geen SPF te smeren om je huid te beschermen tegen de zonnestralen. Mocht je besluiten te gaan zonnen, wacht dan met rollen tot na de zomer!

Wat zijn jouw ervaringen met de dermaroller? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

Wil jij ook beginnen met rollen? Bestel de Aurelia Beauty Dermaroller dan hier!
[thb_button caption=”BESTEL NU” link=”https://aureliabeauty.nl/shop” size=”large” animation=”” /]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen. Wij nemen contact met u op voor de definitieve afspraak.