Dermaroller van Aureliabeauty

Wat is een dermaroller?
De Aurelia Beauty dermaroller is een cilindervormige roller met allemaal microscopische titanium naaldjes die minuscule gaatjes in je huid maakt, zonder schade of bloedingen te veroorzaken. Dankzij de piepkleine gaatjes wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huidverzorging die je gebruikt tot wel 200% beter opgenomen.

Het effect is een gladde, jongere en gezondere huid.

Hoe gebruik ik de dermaroller 0,5 mm
Je rolt de dermaroller over je huid zoals aangegeven op de verpakking. Doordat de roller van die kleine naaldjes bevat ontstaan er duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Hierdoor worden nieuwe bloedvaten aangeprikt, stamcellen profileren in collageen wat zich onder de basaal cellenlaag gaat nestelen en zo wordt het herstel van de huid gerealiseerd.

Gebruik dermaroller hoger dan 0,5 mm
In de schoonheidssalon kunnen dermarollers hoger dan 0,5 mm worden gebruikt voor medische toepassing zodat men dieper in de huid kan doordringen. De rollers die geschikt zijn voor medisch gebruik drukken niet alleen door de toplagen van de huid, maar ook door de epidermis en de dermis waardoor weefsel gemodelleerd kan worden. Daarbij kunnen puntbloedinkjes optreden. Aangeraden wordt om de huid voor te behandelen met een verdovende crime (Amla creme verkrijgbaar via de huisarts).

Let op: langere naalden kunnen schade aanbrengen aan de lederhuid en mogelijk littekens veroorzaken. Daarom adviseer ik het gebruik van de hogere naalden alleen aan schoonheidsspecialisten en huidartsen.

Wanneer te gebruiken?
Te gebruiken bij een grauwe huid, een huid die tekenen van veroudering vertoont of een door de zon beschadigde huid en ook bij;

  • bij acne littekens of andersoortige littekens
  • rimpels en fijne lijntjes in het gezicht en decolleté
  • strai
  • striemen

Wanneer niet te gebruiken?
Gebruik de roller niet op een huid met actieve acne, actieve huidinfecties of chronische huidaandoeningen.

De Aurelia Beauty dermaroller
De Aurelia Beauty dermarollers zijn van hoogwaardig kwaliteit. Ze bevatten 192 naalden zijn van titanium en voldoen aan de CE certificering en aan de TUV Rijnland certificering. Hierdoor heb je de beste dermaroller in huis.

Hygiene
De allerbelangrijkste regel is dat je hygiënisch moet werken. Voor en na gebruik van de dermaroller de roller schoonmaken met minimaal 70% alcohol.  Desinfecteer de huid voorafgaand aan de behandeling.  Doordat de huid de verzorgingsproduct tijdens het rollen tot wel 200x meer opneemt, adviseer ik een hoogwaardig kwalitatief serum te gebruiken. Gebruik geen producten met kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen, parabenen, etherische olie etc.

 

Wat zijn jouw ervaringen met de dermaroller? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

Wil jij ook beginnen met rollen? Bestel de Aurelia Beauty Dermaroller dan hier!
 

 

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen. Wij nemen contact met u op voor de definitieve afspraak.